Bejelentés


Az egészség helyreállítása! Minden más homok a motorba!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Szavazás
Üdvözlünk a gyógyulás mezsgyéjén...!!!

Kiknek tudunk segíteni ?!

„Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy mink van, az sosem lesz elég!” /Millman/Mindenkinek minden problémára, ami nem örökletes és nem balesetből származó.
Néhány példa a saját környezetemből:
- Rák
- agytumor
- pikkelysömör
- gyomorégés, emésztési problémák
- elhízás
- alkoholizmus (különböző szenvedély betegségek)
- különböző gombás betegségek
- őszülés
- bakteriális fertőzések
- belső gombásodás például köröm

Hosszasan sorolhatnám, de minden "betegséget" helyrehoz, ami nem a fent említett módon keletkezett!
A rendszer működési elve, hogy épp testben épp lélek valamint a tudattal harmónia alakuljon ki, így a test és a lélek újra képes lesz immunrendszerét helyreállítani és a test önmagát gyógyítani minden betegségben. Mindenekelőtt az első lépés hogy magunkban tudati szinten kell eldönteni, meg akarunk gyógyulni és ezért hajlandóak vagyunk tenni is! Ne várja senki azt, hogy adunk egy pirulát vagy energiát stb.. és meggyógyul. Erre azt kell, hogy mondjam ez nem lehetséges mivel minden ember más és ezért minden embernek személyre szabott gyógymódra van szűksége. Például itt van Winston Churchill égész életében szivarozott és több mint 90 évet élt neki nem ártott mindenki másképp reagál különböző dolgokra. Ha megnézzük, az orvostudományt a betegség okainak meghatározásánál például mi a rák vagy epilepszia kialakulásának oka nem tudják rá a választ és szerintem nem is, fogják rá tudni mivel mindenkinél más. Minden szervezet különbözően működik, például itt vannak a vércsoportok, amik az enzimek termelésénél nagyon fontosak. Ebből rögtön következik, hogy amit eszünk és iszunk az egyik ember számara jótékony és emészthető, míg a másiknak emészthetetlen. Már az elején jelezni szeretném, hogy a rendszer akkor működik, ha 100%-ig betartjuk. Amit eszünk, abból leszünk. Amit a szervezetünkbe viszünk, abból kell gazdálkodnunk. Amit az egyikünk képes lebontani, a másikunk elraktároz. A helyes életvitel kialakításában szeretnénk segítséget nyújtani Önnek. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy kitölti az adatlapot és elküldi e-mail címünkre.
Az étrend kialakítása az első lépcső!

A második a Ph (protonok) Rh2 (elektronok) egyensúlyának beállítása a szervezetben.


Ha ezek a kívánt értéket mutatják, szervezetünk képes lesz önmagát helyreállítani. Amit személyre szabott ásványi anyagokkal és vitamin készítményekkel tudunk támogatni

A harmadik lépcső a testi-lelki egyensúly harmóniájának kialakítása.

A negyedik lépcső kiegészítés egyéb alternatív gyógymódokkal:

1, Joga

2,Energia pályák megnyitása

3,Aura helyreállítása

4,Masszázs talp masszázsIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!